Compassion fokuseret terapi – CFT

Compassion fokuseret terapi - CFT

Compassion-fokuseret terapi er en effektiv terapiform, der stammer fra kognitiv adfærdsterapi og har dokumenteret virkning ved depression, angst, stress og meget mere.

Som psykolog i Aalborg tilbyder jeg compassion-fokuseret terapi, der specielt er velegnet til behandling af selvværdsproblematikker og følelser af skyld og skam, der kan påvirke livskvaliteten og ligne symptomer på depression.

Gennem terapien vil du lære at tage vare på dig selv, hvilket kan være særligt udfordrende at opnå på egen hånd. Du vil opdage, hvordan du kan dyrke større medfølelse for dig selv og din situation, og overvinde den indre kritiker, der har overbevist dig om, at du ikke er god nok.

Compassion-fokuseret terapi kan også hjælpe dig med at udvikle større medfølelse og forståelse for andre mennesker, når de gennemgår svære tider. Vigtigst er dog, at terapien fokuserer på dig og din situation.

Gennem terapiforløbet vil du opnå indsigt og viden om de psykologiske og fysiske udfordringer, der kan skabe skam og selvbebrejdelse samt de konsekvenser, der ofte følger med, når man er tømt for ressourcer som tålmodighed, omsorg, ro og forståelse. Det er helt normalt at have disse mangler, når man selv er overbelastet.

Som en erfaren psykolog i Aalborg er jeg dedikeret til at støtte dig gennem compassion-fokuseret terapi og hjælpe dig med at opnå større selvmedfølelse og trivsel.

Du kan også læse om kognitiv adfærdsterapi (KAT) her.

Kontakt mig


- Psykolog Bailey Famme - logo dansk psykolog forening 300x132 1 - Compassion fokuseret terapi - CFT