Kognitiv adfærdsterapi – KAT

Kognitiv adfærdsterapi - KAT

Kognitiv adfærdsterapi (KAT) er en korttidsterapi, der giver indsigt i og håndteringsstrategier til svære situationer. Som en evidensbaseret behandlingsmetode anvendes KAT af en psykolog i Aalborg til at hjælpe dig med at identificere uhensigtsmæssige tanker og følelser, der påvirker din adfærd negativt. Du vil lære at ændre destruktiv adfærd og mindske urealistiske krav til dig selv for at opnå øget tilfredshed og livsglæde.

Kognitiv adfærdsterapi er effektiv til behandling af forskellige psykologiske problemstillinger som depression, angst, stress, lavt selvværd, kompliceret sorg og spiseforstyrrelser. Ved at udforske og udfordre dine tanker og handlemønstre i samarbejde med en psykolog kan du opnå større selvforståelse og få redskaber til at håndtere dine udfordringer på egen hånd.

Som psykolog i Aalborg tilbyder jeg kognitiv adfærdsterapi, der hjælper dig med at ændre negative tankemønstre og opbygge mere hensigtsmæssige handlevaner. Gennem vores samarbejde kan du opnå bedre trivsel og mestre følelser, tanker og adfærd på en måde, der styrker dig fremadrettet.

Jeg anvender også compassion fokuseret terapi (CFT), som udspringer fra KAT. Det kan du læse mere om her.

Kontakt mig


- Psykolog Bailey Famme - logo dansk psykolog forening 300x132 1 - Kognitiv adfærdsterapi - KAT