Om mig

Caitlin Bailey Fammé

Hos mig er det vigtigste at du føler dig tryg i vores relation, og at vi sammen kan dykke ned i det, der tynger dig. Som psykolog har jeg erfaring og viden om psyken, mens du kender dig selv og dit liv – på den måde kan vi i samarbejde finde frem til nye perspektiver. Hos mig er samarbejde og relationen det vigtigste, og det er min erfaring, at vi kan rykke meget mere i en tryg relation.

Jeg anvender kognitiv adfærdsterapi. Det betyder at vi i terapien arbejder med dine tanker; hvordan dine tankemønstre, adfærd og følelser i samspil er med til at gøre det svært for dig, samt hvordan vi sammen kan finde alternative tænkemåder og derved ændre den måde du handler, føler og tænker på.

Jeg anvender også compassion fokuseret terapi, som betyder at vi også arbejder med omsorg for dig selv og andre omkring dig. Det kan være svært at drage omsorg for sig selv, som man gør det for andre mennesker, men det kan være nødvendigt at lære når vi står overfor en svær situation, og selvbebrejdelsen får vundet indpas. 

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål.

- Psykolog Bailey Famme - logo dansk psykolog forening 300x132 1 - Om mig
- Psykolog Bailey Famme - billede website - Om mig

Kontakt mig